Eredet előzetes

Toy story 3 előzetes

Film és sorozatkritika minden mennyiségben

A blog fő célja, hogy filmekről és sorozatról alkossak, valamint alkossunk véleményt, kritikát. A régebben látott filmektől, a most játszott filmekig szeretnék elmenni. Annak is örülnék, ha film és sorozatrajongók is megosztanák itt a gondolataikat!:)

True Blood Opening

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

FILMEK

Számláló

Számláló

Supernatural 5.évad

2010.03.27. 17:59 :: Solei

Supernatural 5x16 előzetes

 

Dark Side of the Moon

 

 

Ez pedig egy részlet belőle. Közeledik nagyon a vége!

 

EGYÉB SPOILERES HÍREK:

5.16

SAMET ÉS DEANT MEGÖLIK ÉS A MENNYBE KERÜLNEK - Feldühödött vadászok támadnak lesből Samre és Deanre; lelövik őket és a mennyországba kerülnek. Castiel (Misha Collins) figyelmezteti Deant, hogy Zachariah (vendégszereplő Kurt Fuller) keresni fogja őket a mennyben, ezért el kell rejtőzniük miközben egy Joshua nevezetű angyal (vendégszereplő Roger Aaron Brown) után kutatnak segítségért, aki képes közvetlenül Istennel beszélni. Mialatt Joshuát keresik, a fivérek összefutnak néhány régi baráttal és családtaggal. Jeff Woolnough rendezte és Andrew Dabb, valamint Daniel Loflin írta az epizódot.

5.18 Point of No Return


A SUPERNATURAL 100. EPIZÓDJA EGY RÉGI BARÁTOT ÉS EGY ÁLDOZATOT ÍGÉR- Dean (Jensen Ackles) arra jut, hogy Lucifer megölésének egyetlen módja, hogy igent mondjon Michaelnek, ám az angyalok úgy döntenek, hogy nincs többé szükségük a férfira. Dean, Sam (Jared Padalecki) és Castiel (Misha Collins) elborzadnak az angyalok új játékán és kihívják maguk ellen Zachariah-t (vendégszereplő Kurt Fuller), hogy teljes gőzzel megelőzhessenek egy háborút a Földön. Mindezalatt visszatér egy ismerős arc is.
Az epizódot Phil Sgriccia rendezte és Jeremy Carver írta.

(Forrás: http://supernatural-fan.org)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekkritikak.blog.hu/api/trackback/id/tr161873296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása