Eredet előzetes

Toy story 3 előzetes

Film és sorozatkritika minden mennyiségben

A blog fő célja, hogy filmekről és sorozatról alkossak, valamint alkossunk véleményt, kritikát. A régebben látott filmektől, a most játszott filmekig szeretnék elmenni. Annak is örülnék, ha film és sorozatrajongók is megosztanák itt a gondolataikat!:)

True Blood Opening

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

FILMEK

Számláló

Számláló

Újhold

2010.03.28. 20:24 :: Solei

Újhold – New Moon

 

Most sem leszek hosszú csak röviden leírom a benyomásomat a filmmel kapcsolatban, és hogy mit várok el a következtő résztől.

 

Szerintem a második részt nagyon elrontották. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi nem tetszett benne, egyszerűen csak untam talán? És nem is gyakorolt rám túl nagy hatást, lehet, hogy itt már az volt a baj, hogy olvastam a könyvet. Viszont hozzáteszem, hogy a film szerintem nagyon könyvhű volt, sőt túlságosan is az, 2,5 órába annyi mindent bele akartak sűríteni, hogy nem ment nekik csak úgy hogy minden rész hirtelen, gyorsan történt. Amúgy történetileg itt van a legnagyobb mélyponton a vámpír (Edward) és a halandó (Bella) szerelmi élete. Edward elhagyja, és új embernél keres vigaszt. Aki történetesen ismét nem ember, hanem vérfarkas. Jacob Black kitart Bella mellett, végül is az egész film erről szól, hogy Bellának hogyan sikerül Ed nélkül boldogulnia. Hogyan találja meg legjobb barátját egy vérfarkas személyében. Szükségszerűen és egyértelműen a megoldás Edward visszatérése a végén. Vagyis inkább a megmentése. Na mindegy, hiába vártam sokat a filmtől, hiába volt bennem izgalom, hogy láthatom, kicsit laposra sikerült a film. Ezek után nem tudom, hogy álljak hozzá a harmadik részhez, ami hamarosan a mozikba kerül. Nagyon reménykedem a sikerben, hogy egy izgalmas, hátborzongató és egyben romantikus filmet tudtak összehozni a készítők. Azonban a New Moon nálam csak egy 3/10.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekkritikak.blog.hu/api/trackback/id/tr581875712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása